Η σχολή γλωσσών Leeds English αγαπά τους σπουδαστές από Ελλάδα και Κύπρο

Μερικοί λόγοι που μας αγαπούν κι αυτοί:

Θα βρείτε εξαιρετικά οικονομικές πτήσεις για Leeds από Ελλάδα!

Οι εταιρείες Ryanair και Jet2 πετούν για το Leeds από τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την
Κέρκυρα, την Κω, τη Ζάκυνθο, το Αργοστόλι και τη Ρόδο. Ένα εισιτήριο με επιστροφή
κοστίζει από £50 – £200.

Μαθήματα διάρκειας 21 ή 15 ωρών ανά εβδομάδα

Το εντατικό πρόγραμμα Αγγλικά Γενικά (21 ώρες ανά εβδομάδα) και το πρόγραμμα μερικής φοίτησης Αγγλικά (15 ώρες ανά εβδομάδα) δημιουργήθηκαν από ειδικούς εκμάθησης της αγγλικής ως ξένη γλώσσα στη σχολή γλωσσών Leeds English εδώ και 16 χρόνια. Και τα δύο προγράμματα σχεδιάστηκαν για σπουδαστές που επιθυμούν να επικοινωνούν καλύτερα στα αγγλικά. Οι σπουδαστές που φοιτούν στο πρόγραμμα μερικής φοίτησης Αγγλικά και οι σπουδαστές του προγράμματος εντατικό πρόγραμμα Αγγλικά μελετούν μαζί στα πρωινά μαθήματα. Οι σπουδαστές που φοιτούν στο πρόγραμμα μερικής φοίτησης Αγγλικά τελειώνουν στις 12.15μ.μ., ενώ οι σπουδαστές του προγράμματος εντατικό πρόγραμμα Αγγλικά παρακολουθούν ένα επιπλέον μάθημα το απόγευμα και τελειώνουν στις 2.30μ.μ. Ως εκπαιδευτική μέθοδος χρησιμοποιείται μια επικοινωνιακή προσέγγιση με τους σπουδαστές να εργάζονται σε δυάδες και ομάδες με σκοπό να εξασκηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η γραμματική, το λεξιλόγιο και η προφορά διδάσκονται με τρόπο που βοηθάει τους σπουδαστές να επικοινωνούν σε πραγματικές συνθήκες της καθημερινότητας. Οι σπουδαστές διδάσκονται καθημερινά νέα πράγματα και στη γραμματική αλλά και στο λεξιλόγιο. Η σχολή χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα βιβλία μέσα από τα οποία οι καθηγητές ικανοποιούν τις ανάγκες εκμάθησης των σπουδαστών.

Η σχολή Leeds English φημίζεται διεθνώς για την ποιότητα διδασκαλίας για το IELTS. Το μάθημα σχεδιάστηκε για σπουδαστές που είναι έτοιμοι να μελετήσουν εντατικά ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους στις εξετάσεις IELTS σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Το μάθημα συνήθως προσφέρεται στα επίπεδα από B1+ έως C1 για σπουδαστές που επιθυμούν να πετύχουν στις εξετάσεις IELTS βαθμολογία από 5,5 έως 7,5. Για τη συμμετοχή τους στο μάθημα, οι σπουδαστές πρέπει να έχουν ήδη πετύχει στις εξετάσεις γνώσεων αγγλικών ενδιάμεσου επιπέδου.

Το Πιστοποιητικό πρώτου επιπέδου στα αγγλικά (FCE) είναι μια πιστοποίηση που δηλώνει ότι είστε ικανοί να χρησιμοποιήσετε αγγλικά για την καθημερινή σας επικοινωνία γραπτά και προφορικά, για σκοπούς εργασίας ή σπουδών. Τα μαθήματα για την προετοιμασία της εξέτασης FCE είναι κατάλληλα για σπουδαστές με ενδιάμεσο ή άνω-ενδιάμεσο επίπεδο γνώσης αγγλικών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση μέσω εξετάσεων

Διαμονή

Εστίες Carr Mills

Οι εστίες Carr Mills είναι η πιο δημοφιλής μας επιλογή για κατάλυμα. Πρόκειται για φοιτητικές
εστίες για Βρετανούς και διεθνείς σπουδαστές.

Διαμονή σε σπίτι

Μερικοί από τους σπουδαστές μας επιλέγουν να μείνουν σε κάποιο τοπικό σπίτι, με κάποια
οικογένεια ή με ένα μόνο άτομο, με ή χωρίς παιδιά (απλά ενημερώστε μας για τις
προτιμήσεις σας). Εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να μάθουν για τη ζωή στο Ηνωμένο
Βασίλειο και να μην ανησυχούν για την καθημερινή τους διατροφή – τα περισσότερα γεύματα
παρέχονται!

Περιλαμβάνονται/ Διατίθενται σε όλα τα καταλύματα…